Referencer

Kære Lene

 

Her er lidt til referencer på hjemmesiden, hvis du vil bruge det:

 

Vi holdt vores datters konfirmation på “Under hatten” d. 7. maj 2023. Vi fik dækket op, maden blev leveret fra Kok Amok, der var serveringspersonale og der blev ryddet op for os, så vi skulle ikke gøre noget selv.

Hele forløbet var en dejlig oplevelse. Lene er empatisk og enormt god til at få “hul igennem” til en genert teenager, så hendes ønsker blev opfyldt (f.eks.  hvilke blomster og farver på servietter). 

Der var god kommunikation om menuen og de hensyn, der skulle tages til allergier osv. De havde bare styr på det.

På selve dagen kom vi til den smukkeste festsal, tjenerne var så søde og imødekommende og alt klappede. 

Det eneste minus var, at dagen gik alt for hurtigt 🙂

Hilsen Torben og Signe

 

August 2021

Vi havde lejet personale gennem ’Under hatten’ til vores bryllup hjemme hos os selv i august. De var med både dagen inden brylluppet til at gøre klar, samt til hele brylluppet. De havde styr på ALT og var fuldstændig selvkørende. De stod klar til at tage imod gæsterne, og ydede en helt vild service.

De var søde, hjælpsomme, smilende og spredte enormt god stemning – og så er de blevet rost til skyerne af så mange af vores gæster.

Næste morgen kunne man nærmest ikke set at der havde været 100 mennesker til fest. Alt var ryddet op og på plads

De varmeste anbefalinger herfra.

Derudover håber jeg at i har det rigtig godt 😊 😊

De bedste hilsner

Astrid & Morten

Hej Lene og Niels.

 

Mange tak for en fantastisk guldbryllupsfest under Hatten søndag den 30. august.

Det var et fantastisk arrangement. Flotte dækkede borde og meget fine bordkort og menukort. Fint personale som servicerede os hele dagen. 

Skøn mad fra Madam Bagger.

Dagen som skulle have været holdt d.  16. maj, men på grund af covid-19 måtte udsættes,

var værd at vente på.

 

Mange hilsener

Mimi og Hans Olsen

Lørdag den 8. august 2020 blev min runde fødselsdag holdt “Under Hatten” i Korsør.

 

Det blev en MEGET vellykket fest i et smukt lokale med højt til det hvidkalkede loft og et smukt lysindfald gennem store vinduer med blyindfattede ruder.

 

De runde borde var fint dækket op med smukt service og buketter i muntre farver.

 

Buffeten var fortrinlig og blev nydt af alle og rost af mange.

 

Også vinene var fortrinlige: En rødvin uden syrlig og med en rund smag, den blev rost af flere vinnydere.

 

Med venlig hilsen og tak for en veltilrettelagt og dejlig dag

 

Helle Groth Andresen

4220 Korsør

 

Kære Lene og Niels:

Tak for en dejlig 60 års Skolejubilæums sammenkomst, som blev afholdt onsdag d. 22.05.2019 i  de dejligste lokaliteter i huset “Under Hatten”, Jens Baggesensgade 20
Oprindelig skulle vi have været 29, men med lidt statistisk forudsigelighed, var vi reduceret til 24 deltagere,
Disse frameldinger og det ikke alt for gode maj-vejr, kunne dog kun, i et kort øjeblik, reducere gensyns glæden ved at mødes 60 år efter afgangen fra Korsør Kommunale Mellem- og Realskole i 1959

Ved ankomsten kl. 10 formiddag, havde “Huset” fremtryllet et dejligt Brunch arrangement, og sammen med gensynsglæder på mindernes boulevard, var det pludselig blevet godt og vel middag, så en velbevaret hemmelighed kunne afsløres: Vi havde i samarbejde med Verdens Ældste aktive Biografteater Korsør Bio, og Lokalhistorisk Arkiv arrangeret en lille forestilling med klip af gamle Korsør film. Herefter var der “Frikvarter”  på et par timer, hvor enhver kunne gense det eller de steder fra barn- og ungdommens by.

Kl. 17 fik vi en lækker buffet, og efterhånden som tiden gik, blev det sværere og sværere at sige farvel. Det lille 3-personers arrangementsudvalg, blev genvalgt, og lod sig overtale til en gentagelse i 2021 eneste krav fra alle deltagere var dog at det skulle holdes i  Huset “Under Hatten”.

Bedste hilsener fra:
Hanne Møhr Jensen / John Petersen / Visti Petersen

 

Kære Lene

Vi havde den mest fantastiske dag d. 5.maj 2019 i jeres skønne rammer!

Tusind tak for, at I havde pyntet så flot op. Det var præcis, som Ida havde ønsket det.

Takket være de søde damer, kunne vi nyde festen og behøvede ikke tænke på andet end at hygge os. De var guld værd og en kæmpe hjælp på dagen! Det bliver ikke sidste gang, vi skal holde fest i det skønne lokale.

Mange hilser fra Mette

Kære alle jer, der deltog i og/eller (måske) tænkte på os i fredags, den 26. april 2019.

Our foreign friends may google translate!

Nu er det så overstået – og det føles som en slags antiklimaks, at vi her fra sen formiddag er alene tilbage efter at have været ”på” hver dag siden i torsdags.

Vi begynder også at få et overblik over dagen – og alle de mange gode gaver, vi fik!

De første gæster ankom jo i torsdags – og vi fik faktisk en bedre middag skruet sammen her som en god begyndelse på festlighederne. – Fredag morgen hørte vi og så puslen ved hoveddøren: Gode naboer og venner var i fuld gang med den halve flot pyntede æresport. Der lige skulle saves til – og vi stod og hyggede os og så på gennem glasdøren – og ventede til det ringede på: Larm og rabalder og ren hygge med kaffe, Dr. Nielsen og brød m.v. og smil og kram og tillykker i lange baner.

Vores udenlandske gæster var mildest noget forbløffede – og vi var overraskede på den absolut gode måde. – Tusind tak for alt dette store arbejde, der var lagt for dagen: I kan forvente en slags indkaldelse senere!

Trods flere sidste øjebliks afbud foregik arrangementet stort set efter planen, selv om der helt naturligt kom nogle tidsforskydninger; men det var jo kun os, der vidste det😉 – Vi må sige tak til folkene bag ”Under Hatten”  for deres fleksibilitet og konduite i forbindelse med arrangementet, som efter vores opfattelse forløb ganske fint.

Vi må også sige tak til Jens for den tilpassede musik – og for den aktive sang fra familierne på Djursland – og for den sjove pakke-ud-sang ”falderi, faldera – ha-ha-ha” m.v. – Hvilket stort arbejde sangfolkene har lagt i det – og med succes. – Også stor tak til Henry for talen på svensk/dansk og engelsk – ret morsomt, må vi sige! – Thomas Topper Kjærgaard havde fundet de særlige indspilninger frem + nogle af de nyudgivne – tak for applausen, siger vi – også på hans vegne! – Og så var det jo lidt grænseoverskridende med brudevalsen og saksebevæbnede gæster, der åbenbart skulle bruge en snip af vores sokker. Den havde vi altså ikke set komme – men fornøjeligt var det – også at have en sok på uden tå efterfølgende😉

Og igen: Vores udenlandske venner så på med stor forundring! – Der vil være  noget at snakke om i lang tid fremover.

Andre kan så ind i mellem kigge lidt i ”Tanke – Ord” og analysere og vende og dreje ordene og sætningerne – og i tanker og diskussioner se og grunde over nye lige og skæve vinkler på så meget her i livet😉

Og måske vil der også blive snakket lidt om vores sidste sang: ”Det er så yndigt …” i den nutidige og forståelige version. – Den traditionelle danske suppe var så afslutningen på en festlig dag, som vi er sikre på, vi vil kunne huske i mange år  ….

Finn og Lasse tog mange flotte fotos – og vi så, at andre også knipsede løs. Vi håber, I vil maile disse fotos til os, så vi kan lave en god samling = gode minder fra denne festdag.

Der kom blomsterbuketter fra ikke-deltagere hjem til os – og det siger vi tak for – de står flot endnu! – Og ellers kan vi oplyse, at rejsekontoen blev pænt fyldt op – og andre gode ting pynter nu op hos os: En arbejdende viking og en historisk bog med gotiske bogstaver på engelsk, chokolader, lakrids og andet sundt, håndklæder, dronningefoto, biografbilletter, hjemmegjort glaskunst, Royal Copenhagen, gavekort til is og ”Sommerlyst”, engelsk the og kager, forskellige kobberting og et verdensatlas…og vi siger tusind tak for det alt sammen.

På denne tidlige tirsdag aften ved vi, at de sidste gæster er på vej hjem  i bus fra Dublin til Cork – og vi håber så, at alle kom godt hjem – og er i fuld gang med nogle af forårets mange gøremål…

Endnu en gang: Tusind tak for jeres indsats for at gøre dagen ekstra festlig for os!

De bedste hilsner

Peter & Kurt

www.sangvaerkstedet.dk – hit et hit, hvis du vil hitte med tekster i takt med tiden
Tlf: 36416207 – 50529210

10.nov. 2018

Tak for en super fest alt er ved jer til ug har en kone der er super glad.vi havde søde piger, jeg skulle bare knipse med fingrene. Alt var til ug. I kan være stolt af jeres personale. Et kæmpe knus til jer allesammen.

Per Thuesen

d. 31.08.2018:

Kære Lene.

Tak for de gode ønsker, og samtidig vil jeg takke tusind

gange for en forrygende god behandling.

Alt gik op i en højere enhed og jeg har fået en

oplevelse som jeg kan mindes med glæde. tak

Er begyndt at spare til min næste runde dag under hatten.

Venlig hilsen Niels Hansen.

Kære Op med Håret:Kære Lene og Niels 
En stor tak for en flot  fest i holdt for os til min 70 års fødselsdag d. 21.10.2017 Det er et sted vi varmt kan anbefale som har varme og hygge og et super personale.
Det blev lige som vi havde ønsket.
Kærlig hilsen fra  Ann-Merete og Tage Sørensen


Kære Under Hatten, tak for uforglemmelig kobberbryllups fest i jeres smukke lokaler 3. juni 2017, det gamle missionshus er i sandhed vågnet op til et nyt liv;-) i planlægningsfasen var et andet og større festlokale først booket, men heldigvis aftalte vi tid til fremvisning og forventnings afstemmende møde hos jer, det var ikke svært at beslutte sig, for alt føltes rigtigt og der var gode bud på alt lige fra borddækning til valg af band. Vi var helt klar over at vi ikke ville have en traditionel kobberbryllups fest med “kobberpynt” på bordene, men at kærlighed og romantik alligevel skulle skinne klart igennem, igen blev vi positivt overraskede da vi så bordkort og menukort med vores eget monogram, et super påfund vi helt sikkert aldrig selv havde fundet på
Tak for en super vellykket fest med alt hvad hjertet kan begære. De kærligste hilsner fra Liva, Rikke og Carsten😉


En fantastisk 50 års fødselsdagsfest, holdt i festlokalerne ”Under Hatten” den 04.02.17.
Henrik’s ønske var, at hans fest skulle foregå i James Bond’s verden og lige fra vores allerførste møde med Lene, har vi følt os taget godt i mod og mærkede med det samme en venlighed og imødekommenhed.

Da vi gik derfra, havde vi fuld tillid til, at Lene havde forstået vores ønsker og ideer, og vi så frem til vores næste møde, hvor hun ville præsentere det hele.

Vi sørgede selv for mad, drikke, diskotek og casino event, men resten stod Lene og Niels for.

Ved vores andet møde, hvor Niels også deltog, fremlagde de deres forslag og ideer til festen i form af borddækning, servering, lån af projektor, pynt af lokale mv. – og det hele lød bare så godt og flot. Ingen tvivl om, at vi havde med nogle iderige og kreative personer at gøre.

De ville også sørge for, at koordinere med diskoteket og casino firmaet, så det slap vi også for.

Fredagen før festen, var vi nede og aflevere forskellige ting og her var lokalet så næsten færdiggjort til festen. Og hold nu op, hvor var det bare flot, det var virkelig Bond’s verden, de havde formået at skabe.

Vi havde en fuldstændig fantastisk fest i nogle kanon gode rammer – og havde ikke en finger at sætte nogle steder.

En stor tak og ros til Lene og Niels og deres dygtige personale. Alt kørte bare – og som værtspar kunne vi roligt læne os tilbage og nyde festen i fulde drag – der var bare styr på det.

De bedste hilsner fra Jeanette og Henrik

 

17.01.2015

Fantastisk festlokale vi har fået i byen, smukt, rent , hyggeligt. Og lige så fantastiske ejere/tjenere. De er iderige, glade, venlige, fleksible og servicemindede.

Super fest havde vi.
Lægernes Hus Norvangen.
Annette Stærke